Rólunk és az oldal célja

A KÖSZI csapata önkéntesekből állt össze, akik szeretnének segíteni a koronavírus (COVID-19) fertőzés miatt kialakult helyzetben. Célunk, hogy minél több kezdeményezés üzenetet jutassuk el azokhoz, akik segíteni szeretnének, esetleg segítségre lenne szükségük.

Sajtóközlemény

Az alábbi linken tölthető le a KÖSZ¡ sajtóközleménye.

Peti Fruzsi

Digitális marketing menedzser

Budapesten élek, digitális kommunikációval és marketinggel foglalkozom, főként tech cégekkel együttműködve. Milánóban tanultam a Bocconi Egyetemen, így sok Olaszországban élő barátom van.

Karig Luca

Szervezetfejlesztő

Szervezetfejlesztő és menedzsment tanácsadóként nap, mint nap azon dolgozom, hogy szervezetek, csapatok és egyének működését, együttműködését segítsem. 

Kovács Kinga

Elemző

Jelenleg Torontoban, Kanadában dolgozom egy tanácsadó cégnél. Nemzetközi tanulmányokat tanultam Exeterben, Angliában.

Bodor Bernadett

Tervező szerkesztő / Illusztrátor

19 éve dolgozom DTP operátorként, 5 éve tervezőszerkesztőként, retusőrként. Az illusztráció pedig szerelem, főleg jó célok érdekében.

Böszörményi Gábor

UI Designer

Több mint 10 év foglalkozom  weboldalak és applikációk tervezésével. Fruzsi ötlete alapján javasoltam, hogy ültessük át a kezdeményezések gyűjtését egy weboldalra.

Ujvári Péter

Fejlesztő

20 éves korom óta fejlesztek webes alkalmazásokat es rendszereket. Szívesen támogatok technikai oldalról olyan fejlesztéseket, amiknél a segítségnyújtás a cél.

Gulyás Bence

UX Designer / Researcher

Nem találtál meg valamit? Rosszul jelenik meg az oldal?  Akkor nem végeztem jól a munkámat. Elnézést, szeretném kijavítani. Légy szíves, küldd ide a probléma részleteit.

Köszönjük a segítséget a közreműködőknek

Virágh Ádám

Grafikus

Windholz György

Grafikus

Tóth Nagy Péter

Kommunikáció, Sajtó

Bihary Dani

Jogász

Hadnagy Luca

Public Relations