InDaHouse Hungary Egyesület

Kezdeményezés leírása

Az InDaHouse Hungary csapata hat éve dolgozik szegénységben élő, elsősorban cigány származású családokkal borsodi aprófalvakban. Az ottani családok egy része eddig is nagy szegénységben, folyamatos kiszolgáltatottságban élt.

Az itteni családoknak nincs tartalékuk, egyik napról a másikra élnek, tehát ez azonnal olyan helyzetbe sodorja őket, hogy nem tudnak ennivalót venni, nem tudják feltölteni a villanyórájukat, nem tudnak tűzifát venni vagy szükség esetén gyógyszert.

Egészségügyileg is veszélyben vannak, mert akik szegénységben élik le az életüket, sokkal rosszabb egészségügyi állapotban vannak, tehát rájuk nézve még veszélyesebb a vírus.

Továbbá, az egyesület tagjai heti rendszerességgel tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat a rászoruló gyermekeknek, hogy önálló, egészséges felnőttekké válhassanak.

Ezeket a szorult helyzetben lévő családokat tudod támogatni az InDaHouse egyesületen keresztül pénzbeli adománnyal. Akár saját adománygyüjtő kampányt is indíthatsz, ha van kreatív ötleted és az egyesület segít neked ebben. Jelentkezhetsz önkéntesnek is vagy rész vehetsz a Társasmaraton 2020 kezdeményezésben.

Tevékenységi Régió

  • Borsod megye

Alapítvány/Szervezet Neve

InDaHouse Hungary Egyesület

Adószám

19102382-1-05

Hogyan segíthetek?

Pénzbeli adomány

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-83572155
Ide kattintva tudsz bankkártyás adományt küldeni. 

Jelentkezz mentornak!

Ide kattintva tudhatsz meg többet a mentor jelentkezésről. 

Elérhetőség

  • info@indahousehungary.hu
  • +36705704950‬
  • 3852 Hernádszentandrás, Táncsics út 91.

Oszd meg másokkal

Share on facebook
Facebook

További kapcsolódó kezdeményezések