Impresszum

1.1 A KÖSZi csapata:

Peti Fruzsi – marketing szakértő, önkéntes

Kovács Kinga – elemző, önkéntes

Karig Luca – szervezetfejlesztő, önkéntes

Böszörményi Gábor – grafikus, önkéntes

Gulyás Bence – UX designer, önkéntes

Bodor Bernadett – illusztrátor, önkéntes

Újvári Péter – webfejlesztő, önkéntes

1.2 Elérhetőség:

Általános elérhetőség: koronaosszefogas@gmail.com

Domain- és tárhelyszolgáltató kapcsolattartó: Peti Fruzsina, fruzsipeti@gmail.com

Tárhelyszolgáltató: Hostinger International Ltd., 61 Lordou Vironos Street, 6023 Larnaca, Cyprus

Domain szolgáltató: Webonic Kft., székhely: 8000 Székesfehérvár, Budai út 9-11., cégjegyzékszám: 07-09-025725, adószám: 25138205-2-07, EU adószám: HU25138205, E-mail: support@webonic.hu, Telefon: +36 22 78 76 74 (H-P 7:30-17:00), Web: http://webonic.hu, Facebook: http://fb.me/webonickft

1.3 Bemutatkozás:

A csapattagok bemutatkozásai a https://koronavirusosszefogas.hu/rolunk oldalon érhetőek el.

1.4 Tevékenységünk

A KÖSZi (azaz Koronavírussal kapcsolatos Összefogás) nevű kezdeményezésünket mind magánszemélyként végezzük, önkéntes alapon. 

A koronavirusosszefogas.hu (a továbbiakban ‘honlap’) domain néven működő honlap kizárólag más weboldalakon, közösségi médián már elérhető, nyilvános információkat és felhívásokat közöl. Honlapunk egy felületet biztosít más, koronavírussal kapcsolatos társadalmikezdeményezések számára, hogy azok így nagyobb nyilvánosságot kaphassanak. 

Tevékenységünk önkéntes alapon, pénzügyi, vagy egyéb ellenszolgáltatás nélkül zajlik. A kezdeményezésünk nem folytat gazdasági tevékenységet, nem gyűjt pénzt saját bankszámlára. 

A honlapon keresztül beérkező kezdeményezéseket minden esetben ellenőrizzük, alapítványok és egyéb szervezetek valódiságát, megbízhatóságát, cégjegyzéki ellenőrzéssel, valamint az eredeti bejegyzési végzés megvizsgálásával biztosítjuk. A kezdeményezés beküldéséhez szükséges formanyomtatvány csak abban az esetben adható le, ha a beküldő hozzájárul az általa beküldött információk felhasználásához a formanyomtatvány végén lévő nyilatkozat elfogadásával, amely a honlapunkon közzétett Adatkezelési Tájékoztatóra hivatkozik. Amennyiben a beküldött kezdeményezések nem egyenesen a tevékenységet ellátó szervezettől, vagy alapítványtól érkeznek, minden esetben felvesszük a kapcsolatot a szervezetek vezetőivel. 

Amennyiben személyes adataik később bekerülnek a rendszerünkbe, ezen adatokra is az Adatkezelési Tájékozatóban részletezett feltételek az irányadóak.